A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти
I-III ступенів "Успіх"
Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Соціальна підтримка дітей

Дата: 26.02.2019 17:37
Кількість переглядів: 253

Соціальна підтримка дітей пільгових категорій, що навчаються у школі, проводиться згідно з діючим законодавством. На початок навчального року були підготовлені списки учнів пільгових категорій. Кількість дітей у них становить:

  1. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування - 9
  2. Багатодітні сім’ї - 54
  3. Учні, які перебувають на обліку в школі (ВШПО) -1
  4. Діти-інваліди 6 5. Діти з неповних сімей 35 Ці діти постійно перебувають у центрі уваги адміністрації школи.

Також за бюджетний кошт діти позбавлені батьківського піклування щоденно отримували безкоштовне гаряче харчування у шкільній їдальні з розрахунку 7 грн.

З опікунами дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування підтримується постійний Виховання учня в школі і сім’ї – щоденний нерозривний процес. Тому педагогічний колектив працює у співпраці з батьківським колективом з метою створення найсприятливіших умов для самореалізації та розвитку школяра. Батьки беруть активну участь у навчально-виховному процесі.

Учні 1-4 класів забезпечуються безоплатним одноразовим харчуванням. Гаряче харчування учнів 1-11 класів відбувається згідно графіку на перервах у їдальні школи. На початку навчального року, напередодні канікул святкових днів, перед екскурсіями, походами, спортивними змаганнями проводяться інструктажі з безпеки життєдіяльності серед учнів.

Вивчаючи стан травматизму серед учнів, можна відмітити, що в навчальному закладі здійснюється робота щодо попередження нещасних випадків, створення безпечних умов навчання. Разом з тим нещасних випадків менше не стає. В школі розроблено низку заходів щодо попередження травматизму учнів, проведена відповідна робота з учителями. Причини виникнення травм з’ясовуються, аналізуються, відповідно до цього складаються акти та проводяться профілактичні заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора