A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти
I-III ступенів "Успіх"
Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Акція "Милосердя"

Дата: 22.12.2020 08:43
Кількість переглядів: 148

Грудень багатий на різні заходи та свята. Наближаються новорічні свята і це привід купити подарунки, підготувати поздоровлення не лише друзям та близьким, а і тим хто не може сам про себе подбати. З нагоди Всесвітніх днів інвалідів та волонтерів учні Відродженської філії залучилися до акції "Милосердя", що проходила під гаслом "Твоя допомога ощасливить дітей!". Ініціаторами та відповідальними за захід були учениці 9 класу. Час пройшов: кошти зібрані, подарунки куплені і напередодні свята Миколая дівчатка рознесли подарунки діточкам з побажанням здоров'я та добра.

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем людей з інвалідністю та інших соціально незахищених верств населення, які опинилися в скрутному матеріальному становищі, надання їм відповідної допомоги з 02.12.2020 по 15.12.2020 року в закладі освіти проходила загальношкільна благодійна акція «Милосердя»,присвячена до Міжнародного дня людей з інвалідністю та з нагоди Дня волонтера. До цієї акції долучилися всі учасники освітнього процесу Старобогданівської філії.

Учні - лідери шкільного самоврядування привітали дітей пільгових категорій з різних класів, побажали їм, щоб Миколай приніс до кожної хатини мир і щастя у родину та подарували їм невеличкі солодкі подарунки.

З 2.12.20 по 15.12.20 пройшла акція «Милосердя» з метою поліпшення умов життя найбільш соціально незахищених верств населення: дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей - інвалідів різних категорій, щодо формування громадської думки необхідності постійної уваги до проблем дітей пільгових категорій. Учнівське самоврядування привітали дітей та подарували подарунки на кошти, зібрані в умовах акції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора