A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти
I-III ступенів "Успіх"
Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Вибори Президента закладу!

Дата: 16.11.2020 12:54
Кількість переглядів: 99

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.

Демократичні зміни в КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів "Успіх" почалися з учнівського самоврядування. Сформоване учнівське самоврядування має назву «Лідери «Успіху», до якого увійшли 17 учнів з 5 по 11 клас. З лідерами учнівського самоврядування було створено Положення про учнівське самоврядування, в якому прописана структура, процедура виборів Президента закладу, напрямки роботи учнівського самоврядування. Наступним кроком була підготовка до виборів Президента закладу. І ось, нарешті, 13 листопада в КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів "Успіх" відбулися вибори Президента учнівського самоврядування. Відповідно до Положення кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень закладу 9-11 класів. Активним виборчим правом були наділені учні 2-11 класів, вчителі та інші працівники закладу. На таку відповідальну посаду цього року подали свої кандидатури 3 учня: Борисенко Вікторія ( 9 клас), Мілаєва Дар’я (9 клас) та Харченко Данило (10 клас). Вибори були таємними, виборчі бюлетені вкидали до спеціальної скриньки. Активність виборців склала 75%, адже всім не байдуже, кому довірити шкільне самоврядування. Вибори пройшли дуже активно і цікаво. Підрахунок голосів завершився. За результатами голосування рейтинг кандидатів виглядає так:

- Харченко Данило – 47.11%

- Борисенко Вікторія – 44.75%

- Мілаєва Дар’я – 8.13%

І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Президентом учнівського самоврядування більшістю голосів став учень 10 класу Харченко Данило.

Вітаємо Харченко Данила з перемогою, бажаємо успіхів та будемо очікувати від роботи нових креативних ідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора