A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти
I-III ступенів "Успіх"
Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Дистанційне навчання

Дата: 25.01.2021 15:27
Кількість переглядів: 118

Усі ми ставимося до онлайн-навчання по-різному. Хтось вважає, що саме за ним майбутнє, хтось упевнений у тому, що класичний підхід ніщо не замінить, а хтось поєднує можливості традиційного та дистанційного навчання. Дистанційне навчання має свої особливості та складнощі. Адже вчителі повинні були організувати навчальний процес у нових для себе умовах, зуміти втримати увагу дітей у режимі онлайн та налагодити не просто якісну, а й дійсно ефективну комунікацію. Але для наших вчителів немає нічого нереального!

Карантин з 11.01. по 24.01.2021 р. не став приводом для припинення навчання.

Педагогічний колектив КЗ ЗСО I-III ст. «Успіх» перейшли на дистанційне навчання зі своїми учнями. Маючи величезні ресурси для дистанційного навчання – онлайн платформи, вчителі застосовували різні інтернет ресурси, навчальні платформи та соціальні мережі. Освітній процес здійснювався в синхронному та асинхронному режимах засобами (GoogleClassroom, Zoom, Viber).

Проте не всі учні мали змогу виконувати завдання в Google Classroom, тому виникала необхідність передавати завдання через класних керівників. Вчителі вважають навчання в школі з учнями незамінним, адже важко перевіряти деякі роботи без покрокового пояснення і деякі теми потребують пояснення вчителем саме комунікуючи з учнями. Тому всі з нетерпінням чекали спілкування зі своїми учнями наживо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора