A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти
I-III ступенів "Успіх"
Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

День безпечного Інтернету

Дата: 12.02.2021 15:43
Кількість переглядів: 119

День безпечного Інтернету опорного закладу КЗ ЗСО І-ІІІ ст. "Успіх"

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Вчителі інформатики опорного закладу КЗ ЗСО І-ІІІ ст. "Успіх" також не залишились осторонь

Вчителі Гречана І.Ю. та Копустинський К.В. пригадали з учнями 5 тих класів правила безпечного Інтернету, можливі загрози та ризики у мережі Інтернет.

Для учнів 9 А та 9 Б класів вчителі Гречана І.Ю., Копустинський К.В., Копустинська К.О. провели урок –Брейн-ринг «Класифікація загроз в мережі».

Метою гри було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з інформатики та формувати компетенції безпечної поведінки підлітків в Інтернеті, поглибити знання про загрози в Інтернеті та їх вплив під час користуванням Інтернетом, дотримання прав людини онлайн, ціннісне ставлення до можливостей електронної участі, знання про механізми захисту прав, що порушені в Інтернеті.

Переможцями Брейн-рингу стали команди «Ігротехніки» - 9-А класу та команда «Кіборги» - 9-Б класу.

Дякуємо учням за активну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора